fbpx

Je hebt er meteen een coach bij

Door samen te werken in de cloud kan je boekhouder niet alleen problemen signaleren en je helpen de vinger aan de pols te houden. Hij kan je ook advies geven over de koers die je het beste kunt varen en je helpen om op korte en langere termijn vooruit te kijken.

Kosten nu nemen of straks?

Het advies van je boekhouder gaat verder dan puur financieel meedenken, ook met belastingzaken kan hij je ondersteunen. Als je bijvoorbeeld een duur apparaat of een bedrijfsauto wilt kopen, dan weet hij wanneer je die grote investering het beste doet. Is het fiscaal gezien beter om de kosten en investeringsaftrek nu te nemen of is het gunstiger om je aankoop in het volgende boekjaar te doen?

Beste ondernemingsvorm

Een ander aspect waarover je boekhouder je bijvoorbeeld kan adviseren, is je ondernemingsvorm. Wanneer is het gunstig om je vof om te zetten naar een bv of om een holding op te richten? Doordat je boekhouder de ontwikkeling van je bedrijf continu volgt, kan hij je ook op die manier helpen je groei in goede banen te leiden.

Download hier de volledige whitepaper!

2 comments

 1. Mats

  Daar heeft u helemaal gelijk in. Vaak als ondernemer heb je geen zin in al dat administratieve gedoe en zien mensen er ook vaak tegenop om voor zichzelf te beginnen.

  1. Omdat ze niet weten hoe ze moeten beginnen.
  2. Omdat er geen zin, kennis en tijd voor wilt maken om de boekhouding bij te houden.

  Voor zo’n kleine prijs krijg je meer voordeel en kennis voor terug dan dat je betaald. En dan wordt ook nog eens de hele boekhouding voor je gedaan. Wellicht kunt u me contacten, ik ben wel ge├»nteresseerd in uw diensten!

  Groeten,
  Mats

  1. Daniel

   Beste Mats,

   Bedankt voor uw bericht!
   Ik zal u contacten zodat we kunnen afspreken.

   Met vriendelijke groet,

   Daniel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *