Je maakt minder fouten

De nauwe online samenwerking met een financieel expert als je boekhouder behoedt je dus voor verkeerde zakelijke beslissingen en komt je bedrijfsvoering ten goede. Maar je voorkomt ook dat er fouten in je administratie sluipen.

Geen twijfel over posten

Zo kan je boekhouder je boekhouding in de cloud perfect op jouw bedrijf afstemmen: hij stelt in op welke posten jij kunt boeken, zodat het bijna niet mis kan gaan. Ben je niet helemaal zeker van je zaak bij het invoeren van gegevens? Dan kijkt je boekhouder meteen even met je mee. Is hij niet beschikbaar? Ook geen probleem. Je laat gewoon een chatbericht achter.

Gegevens staan er in één keer in

Je administratie is minder foutgevoelig doordat er geen gegevens worden overgetypt. Je boekhouder hoeft enkel te controleren of het juist is wat jij hebt ingevoerd. Vergissingen haalt hij er snel uit: daar heeft hij speciale tools voor. Hij ziet het ook meteen als er iets mis is gegaan. Doe jij bijvoorbeeld in januari per ongeluk een verkeerde boeking, dan komt hij daar niet pas na een jaar achter.

Foutloos binnenhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk gegevens uit andere systemen eenvoudig en foutloos binnen te halen in je cloudboekhouding. Denk bijvoorbeeld aan je kassamutaties of salarisgegevens. En als we het dan toch over personeel hebben… Je boekhouder kan je ook de hele personeels- en salarisadministratie uit handen nemen: gekoppeld aan je cloudboekhouding in één totaaloplossing. Zo heb je alles voor goed voor elkaar.

Download hier de volledige whitepaper!

1 reactie op “Je maakt minder fouten”

  1. Pingback: cialis buy

Reacties zijn uitgeschakeld.

nl_NLNederlands