Taxes

Storm Corp verzorgt belastingaangiften voor bedrijven én particulieren

Wij controleren of de fiscale voordelen maximaal benut worden en dienen uw aangifte elektronisch in. Indien er onjuistheden ontdekt worden, nemen wij direct contact met u op. Zo bent u zeker dat uw belastingaangifte goed en tijdig wordt gedaan.

Belastingen voor bedrijven

Wanneer er gekozen wordt voor een all-in administratie dan verzorgen wij uw belastingaangifte, dit is verwerkt in uw maandelijkse tarief. U kunt er ook voor kiezen om zelf de administratie verzorgen en Storm Corp voor deze dienst in te schakelen. Wij kijken met u mee waar u het meeste voordeel uit kunt halen. Daarnaast zorgen wij steeds weer dat u uw aangifte op tijd kunt doen, of we adviseren u tijdig om uitstel aan te vragen om alles uitstekend op orde te krijgen. U kunt bij ons terecht voor: Omzetbelastingen Loonheffingen Investeringsaftrek VPB (vennootschapsbelastingen) Inkomstenbelasting voor de ondernemer (en partner)

Aangiftes voor particulieren

Particulieren moeten ook ieder jaar belastingaangifte doen, wanneer u dit niet doet zal de Belastingdienst in meeste gevallen de aangifte voor u invullen met de gegevens die zijn aangeleverd door bijvoorbeeld uw werkgever. Wel is het verstandig om deze te controleren, de Belastingdienst heeft namelijk geen aftrekposten zoals ziektekosten of studiekosten. Wij kunnen in de meeste gevallen extra voordelen voor u vinden, zodat uw belastingaanslag of teruggave gunstiger uitvalt. Ook kunnen wij u adviseren over toeslagen en regelingen waar u recht op heeft, zoals de zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderbijslag, kinderopvangtoeslag en meer.
en_USEnglish