approach

MEER DAN ALLEEN CIJFERS

Met een perfect overzicht
De juiste beslissingen nemen

Administratie is niet alleen cijfers invoeren. Het is veel meer dan dat en eenmaal uw administratie op orde, kunt u op basis van het financiële overzicht de beslissingen nemen die uw bedrijf ten goede komen. Wanneer u ons vertelt hoe u werkt, vertellen wij u hoe het beter kan. Onze online boekhoudsoftware bepaalt niet hoe u werkt, maar het werkt vóór u. Eenmaal goed ingericht, is het bijhouden van uw administratie appeltje eitje.

Voor een goede duurzame samenwerking willen wij uw bedrijf eerst goed leren kennen. We richten uw administratie daarna precies zo in dat u er gemakkelijk uw weg in kunt vinden. Hoe we dat doen? Aan de hand van onderstaand stappenplan. Onze werkwijze is simpel en duidelijk. Allereerst maken wij graag met u kennis. U vertelt ons over uw bedrijf en uw wensen. Wij laten u zien wat we voor u kunnen betekenen. Bent u akkoord met onze heldere en transparante offerte? Dan gaan we voor u aan de slag!

Wij richten uw administratie in aan de hand van uw wensen en de unieke eigenschappen van uw bedrijf. We laten u alle ins & outs van onze boekhoudsoftware zien, zodat u exact weet wat u moet doen – en wat u van ons kunt verwachten. Factureren, uren schrijven en het uploaden van inkoopfacturen, BTW-aangifte doen: alles kan met onze boekhoudsoftware. Wat u hiervoor terugkrijgt? Een perfect overzicht van wat er op uw zakelijke rekening staat. Welke facturen er nog betaald moeten worden en van wie u nog geld ontvangt. U heeft altijd realtime inzicht in uw financiën.

Last but not least… Wanneer u langere tijd met Storm Corp werkt, heeft u een goudmijn aan verzamelde data wat in uw voordeel werkt. Ontdek patronen in het aankoopgedrag van uw klanten. Benut uw ruimte efficiënter. Dankzij onze boekhoudsoftware heeft u inzicht in ál uw cijfers.

UW ADMINISTRATIE
ALTIJD UP-TO-DATE

Het complete overzicht voor uw financiën

Met onze boekhoudsoftware loopt u nooit meer achter de feiten aan. 24/7 online inzicht in uw administratie en persoonlijk contact wanneer u dat nodig heeft.

STAP 1
Uw probleem

Loopt u achter met uw administratie en wordt het allemaal teveel? Wij nemen u graag werk uit handen, zodat u uw focus kunt verleggen naar het ondernemen.

STAP 2
Onze observatie

U vertelt ons over uw bedrijf en wij kijken wat u nodig heeft en hoe het beter kan.

STAP 3
Onze suggesties

Met meer dan 40 jaar ervaring geven wij u advies en richting op financieel vlak.

STAP 4
Uw succes

Met een feilloos overzicht in uw financiën, kunt u strategische beslissingen nemen om uw bedrijf te laten groeien.

VRAAG EEN TERUGBELVERZOEK AAN

Met uw bedrijf grote sprongen maken?

Wanneer u uw administratie laat uitbesteden aan Storm Corp, bent u ervan verzekerd dat het goed wordt gedaan en dat u altijd en overal realtime inzicht heeft in uw financiële gegevens.

en_USEnglish