Je verdeelt de taken zoals jij dat wilt

Eén administratie in de cloud waarin jij en je boekhouder allebei gegevens invoeren en taken uitvoeren – zo simpel kan de samenwerking zijn. In onderling overleg bepaal je precies wie wat doet en kom je tot een ideale takenverdeling.

Liever zelf factureren?

Als ondernemer kies je er bijvoorbeeld voor om zelf je verkoopfacturen te maken. Dat is wel zo makkelijk omdat je precies weet wat je hebt geleverd en hoeveel je daarvoor in rekening brengt. Je kunt dat trouwens ook heel simpel en snel elektronisch doen: vanuit je cloudboekhouding rechtstreeks het systeem van je klanten in. Het versturen van aanmaningen kun je aan je boekhouder overlaten.

Wel de bonnen scannen, niet de inkoopnota’s

Kies je ervoor om zelf je bonnen met een muisklik in te scannen, terwijl je boekhouder het inboeken van inkoopnota’s voor zijn rekening neemt? Dat kan. Sturen je leveranciers elektronische facturen, dan staan ze meteen in je inkoopboek en hoeft hij ze alleen maar te checken.

Geen omkijken naar btw-aangifte

Je betalingen doe je dan bijvoorbeeld weer zelf, maar je houdt je liever niet bezig met het verwerken van bankafschriften. Dat kan je boekhouder je uit handen nemen als je dat wilt, net zoals de btw-aangifte. Het handige is dat je voor die aangifte geen gegevens meer hoeft aan te leveren. Alles wat je boekhouder nodig heeft, staat in de cloud. Ook jij hebt het totaalplaatje, de BTW die je aan het einde van het kwartaal moet betalen is geen verrassing meer.

Focus op je business

Door de takenverdeling werk je optimaal samen met je boekhouder. Je kunt je focussen op je business en je privéleven komt niet in het gedrang. Ook over IT-zaken zoals de veiligheid van je gegevens of het updaten van je software hoef je je niet druk te maken. Dat is allemaal goed geregeld in de cloud.

Download hier de volledige whitepaper!

1 thought on “Je verdeelt de taken zoals jij dat wilt”

  1. Pingback: cialis insurance coverage blue cross

Comments are closed.

en_USEnglish